Klussen voor buiten en binnen

Onze diensten

Zomaar een beetje klussen doen we natuurlijk niet. Ben neemt samen met zijn tuintalenten alle buitenklussen voor zijn rekening. We onderhouden terreinen, ruimen ze op en verzorgen het groen. Binnenklussen worden opgepakt door ons onderhoudsteam. In de werkhal assembleren en repareren we met elkaar voor verschillende opdrachtgevers.

Dagstart

Tijdens een ochtendbakkie bespreken we de werkverdeling van de dag, starten we om 8.00 uur onze wagens en gaan we in teams op pad.

“Bij VIA Woerden draait het om het samenbrengen van bijzondere mensen met diverse talenten en achtergronden. Hier voel ik me gewaardeerd en ben ik trots om deel uit te maken van een bedrijf dat écht het verschil maakt.”

Typisch VIA Woerden

Via Woerden What’s in it for you?

What’s in it for you?

Referenties

Interesse in referenties? We werken voor toonaangevende bedrijven als Rijkswaterstaat, Gemeentes en Valutum, die graag hun positieve ervaring met VIA Woerden delen.

Werken in teams

Bij VIA Woerden werken we in teams: elke voorman/voorvrouw klust met een team van mensen die graag de kans willen hebben om ervaring op te doen en hun handen uit de mouwen te steken. Op weg (terug) naar werk, VIA Woerden.